Ferenc7385859 kérdése:
Mandulaköve mindenkinek van?
Figyelt kérdés
Mandulakove mindenkinek van?2019. aug. 3. 16:18
1/6 anonim válasza:
Nincs. Se epe, vagy veseköve sincs.
2/6 anonim válasza:
Sok embernek van, de nem mindenkinek. Ha más panasz/eltérés a manduláddal nincs, nincs teendő, ha zavar a nyelveddel kipiszkálod, vagy a gégészeten kiszedik.
3/6 anonim válasza:
Mandulakővel az a bibi hogy hamar újratermelődik :(
4/6 anonim válasza:
Nekem van. Fültisztítóval szoktam kiszedni, de csak 2-3 havonta veszem észre, hogy "újratermelődött". Egyébként szerintem sok embernek van, csak javarészük nem tud róla. Egyik kollégámnak 1 méterről árad a tipikus mandulakőszag a szájából, ha közel jön azt hiszem lefordulok a székről. Olyan, mint mikor kipiszkálod, széttrancsírozod és az orrod alá dugod, pfej. Nem is értem ő hogy nem veszi észre.
5/6 anonim válasza:
Lehet,nincs mindenkinek,de sok embernek van.Ha rendszeresen újratermelődik,ki kell vetetni a mandulákat
6/6 anonim válasza:
Nekem is 2-3 havonta megjelenik. Én olyankor ha nagy, kipiszkálom, vagy pedig Listerin szájvizezek és Tantum verdét szopogatok pár napig, nekem ezek beválltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!