Letört a fogam. Mit fog csinálni vele a fogorvos?
Figyelt kérdés
Letört a jobb első fogam.Hétfőn megyek a fogorvoshoz hogy tegyen oda egy újat.Pontosan mit fog csinálni?2010. júl. 30. 16:11
1/9 Deus88 válasza:
Hát kihuzza azt a fogad amejikböl letört , tesz egy fém csapot majd arra ráteszi az uj fogat.
2/9 A kérdező kommentje:
köszi.:)
2010. júl. 30. 16:20
3/9 anonim válasza:
Még annyit, hogy mindezt kb. 200e Ft-ért.
Amúgy pedig koronát (ezt már 50-80e Ft-ért), de ehhez a mellette lévő két fogat "tönkre kell tenni".
4/9 anonim válasza:
van egy haverom akinek kiskorában letört a első két fogából egy nagyobb rész.. nem húzták ki, csak valami anyaggal kipótolták és asszem fél évente ha el kezd lekopni, újra felrakják neki...
5/9 A kérdező kommentje:
Hogy-hogy a mellette lévő két fogat tönkre kell tenni? Azokkal mit csinál?
2010. júl. 30. 19:34
6/9 A kérdező kommentje:
mennyi az a 200e Ft??
2010. júl. 30. 19:35
7/9 A kérdező kommentje:
amúgy nekem már csinált gyökérkezelést ennél a fogamnál (mielőtt le nem tört volna) és "csapos" módszerrel is 100.000 felett van?
2010. júl. 30. 19:47
8/9 anonim válasza:
Elteszi emlékbe.
Vagy azt a részét kérdezed, ami bentmaradt?
Nem csinál semmit a két másik fogaddal. Ha nagyobb darab törött le, lecsiszolja és tesz rá egy koronát, ha kisebb felépíti, ha még kisebb, elküld haza, azzal, hogy mond azt, hogy éppen egy lányért verekedtél mikor letört. Ez tetszeni fog a lányoknak.
9/9 A kérdező kommentje:
Lányért nem nagyon szoktam verekedni mert én is lány vagyok. És most úgy nézek ki mint aki a "Maunika show"-ból jött.de azért köszi.(:
2010. júl. 31. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!