A fog húzás mennyire lenne macerás elhalt belű és letört falú örlőfognál?
Sajnos a karantén alatt hagytam tönkremenni az egyik alsó leghátsó örlőfogamat. Az ínytől felfelé nincs már fogbél és a korona megmaradt (patkóalakú (így tudom a legjobban leírni)) részeihez nem jut vérellátás, szóval egy fogó/csipesz nagyon hamar összetörné. Azért még is csak egy örlő fogat húznának, aminek a kihúzásához erő kell. Én jelenleg 2-3 három hetet adok még ennek a fognak, mielőtt az ínyig törne a megmaradt korona.
Az a kérdésem, hogy ha nem tudják megfogni fogóval kihúzni a fogamat, akkor hogy tudják megoldani a húzást, illetve szájsebésznek kéne végeznie? (Felvágnák az ínyemet és úgy férnének hozzá a fog alsó részéhez?)
De aranyos történet 🙂
Elaludt a párod arra írom.
Egyébként kérdező ne aggódj,meg oldják majd.
Hallottam olyat,hogy csak egy majdnem teljesen letört fogat húztak ki. Alig lehetett látni valamit belőle és kihúzták simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!