Rettegek! Bölcsességfog műtét!Mire számítsak?
Sziasztok. Ma voltam fogászaton bölcsességfog fájdalom miatt.
Az orvos azt mondta nagyon be van gyulladva, és ki kell húzni minél hamarabb. Sajnos a korona része hiányzik már, így csak a műtét jöhet szóba. Elmondta mit fognak csinálni,azóta ájulás környékez. Inyen kis bemetszes és kiemelik a fogat majd varrnak.
De amitől félek, kaptam antibiotikumot, de azt mondta ez majd enyhíti a tüneteket de a gyulladast csak az fogja megszuntetni véglegesen ha kiveszik a fogat. Szóval gyulladt fogat fognak kimuteni amiről úgy hallottam ilyen esetben nem hat az érzéstelenítő 😔 nyugtassatok meg kérlek, tapasztalatokat írnátok aki hasonló helyzetben volt? Köszönöm
Ja, magán fogaszatrol van szó.
Szia utolsó.
Köszönöm a választ.
Fogalmam sincs mi lesz a menete, csak annyit tudok nincs meg a korona így az inyt vágják de hogy utána hogy szedik ki arról tajekoztatast nem kaptam. Rossz fog így lehet törni is fog.
Szia!
Én 2 húzáson és 2 műtéten vagyok túl szintén bölcsességfogak! Ne aggódj nekem is gyulladt volt és eltudtak érzésteleníteni rendesen. Ne félj jobb ha megszabadulsz tőle. :) borzasztó dolgokat tud okozni egy bölcsességfog.
Köszönöm kedves utolsó. Egyre közelebb az időpont annál jobban parázok, minden nap ezen kattogok.
Sajnos nekem is kihat mindenemre, más fogaimra, nyilalnak tőle.. fajdogal is néha, szuvas is nagyon, szóval nem lenne baj ha nem lenne de izgulok.
Sok rosszat is olvasni de olyat is ami pozitív.
Az antibiotikumot szedem 3 napja de az erzes kB ugyanaz mint eddig volt szóval fogalmam sincs hat e egyáltalán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!