Fiúm ritkán most fogat, hogyan mondjam meg neki hogy mossa sürübben mert zavar hogy illatozik a szája?
Figyelt kérdés
nem akarom megbántani, de tényleg zavar, ez az egy dolog benne, de nagyon. amúgy tisztálkodik. 21éves. nem akarom ez a dolog miatt elhagyni mert amúgy nagyon helyes. hogyan csaljam a fürdöbe, a fogmosáshoz?2010. júl. 29. 22:58
1/6 anonim válasza:
Amikor feljön egy olyan téma, hogy mi undorító (ki tudja, mikor kerül elő egy ilyen kérdés... :D), akkor hozd fel, hogy szerinted nincs gusztustalanabb annál, mint ha valaki nem mos fogat, és te kifejezetten szeretsz fogat mosni, mert higiénikus, és jobb érzés, meg az íze is jó. :)
2/6 anonim válasza:
Én meg szoktam mondani, ha ilyen problémám van. Nincs ebből semmi gáz, csak ki kell találni az idejét és a módját - minél hamarabb!
3/6 A kérdező kommentje:
megmondani neki?hogyan? második válaszolónak :)
2010. júl. 29. 23:32
4/6 anonim válasza:
Szerintem, ha egy kapcsolat jól működik, akkor a két fél mindent megtud beszélni. Ha egy ilyen kis apró dologot nem tudtok megbeszélni, lehet ez nem is egy jó kapcsolat. (Nem okoskodni szeretnék, de így látom.)
5/6 A kérdező kommentje:
igazad van, meg is tudunk mindent beszélni. csak a helyzet az, hogy a kapcsolat még friss. 4hete vagyunk együtt. és még annyira nem vagyunk nyitottak egymás elött. sok mindent megszoktunk beszélni, de ilyesmiröl nem beszélgetünk.
2010. júl. 30. 19:49
6/6 anonim válasza:
4 hét után nem mos fogat?:D az már tréé. nem akar ö neked imponálni? a jó meglejenés, tisztálkodás egykét kamu sztori. ezek mind beletartoznak a friss kapcsikba. ahol már ilyenkor bajvan ott lesz más is.. ha fél évesek lesztek már nem fürdik. az én barátom 3 év után mert fingani elöttem nem hogy ilyen dolgokra ne figyeljen oda. mellesleg a szájszag nem cska attól lehethogy ö nem mos fogat, gyomorbetegség stb is álhat mögötte.. de az elsö válaszoloval nagyon egyetértek, probáld rávezetni ugy hogy elmondod neki mit utálsz de ne túl feltünöen. minden jót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!