Csúnya, szétálló fogaim vannak, mennyi idő lenne ezt fogszabályzóval helyretenni? (Kép)
Légyszi ne szóljatok be, amiért ilyen idiótán és nevetségesen állnak a fogaim. Engem is nagyon zavar, de eddig nem volt rá pénz megcsináltatni, most lenne. A 2 középső fogam melletti 2 szélsőre porcelánt rakatnék, mert irreálisan kicsi a méretük, azok sehogy sem tetszenek. Szerinted mennyi idő lenne helyrehozni? Az alsó fogsorom szerencsére tökéletes.
Szerintem is minimum 2 év, de egyáltalán nem ciki. Azt hittem, valami brutális fogsor fogad a képet megnyitva, de ez nem olyan vészes. Én egyszer beszéltem egy fiúval, aki úgy nézett ki, mint aki sziklába harapott. Kb az összes foga össze-vissza állt. Eszembe nem jutott volna kinevetni érte és szerintem egy értelmes ember nem űz gúnyt más fogsorából.
Amúgy nekem volt egy osztálytársnőm, akinek még régen (azóta ő 28 én 29 éves vagyok) hetedik osztály végefele berakták a fogszabályzót és nyolcadikosztályban kb tavasszal kivették neki, egy év se volt.
Nekem az első gondoltaim az volt: de cuki!
Én maximum 2 évre gondoltam.
Már mehetsz fogorvoshoz. (Legalábbis vidéken már időponttal mehetsz. Nekem 21.-én tesznek felsőre rögzítettet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!