Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Csúnya, szétálló fogaim...

Csúnya, szétálló fogaim vannak, mennyi idő lenne ezt fogszabályzóval helyretenni? (Kép)

Figyelt kérdés

Légyszi ne szóljatok be, amiért ilyen idiótán és nevetségesen állnak a fogaim. Engem is nagyon zavar, de eddig nem volt rá pénz megcsináltatni, most lenne. A 2 középső fogam melletti 2 szélsőre porcelánt rakatnék, mert irreálisan kicsi a méretük, azok sehogy sem tetszenek. Szerinted mennyi idő lenne helyrehozni? Az alsó fogsorom szerencsére tökéletes.

[link]

2020. máj. 5. 19:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi #10, ez igazán kedves tőled és jól esik a biztatás.:) Mindenképp lesz fogszabályzóm, mert én is szeretnék szép, szabályos fogsort. Gratula neked.
2020. máj. 6. 13:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is minimum 2 év, de egyáltalán nem ciki. Azt hittem, valami brutális fogsor fogad a képet megnyitva, de ez nem olyan vészes. Én egyszer beszéltem egy fiúval, aki úgy nézett ki, mint aki sziklába harapott. Kb az összes foga össze-vissza állt. Eszembe nem jutott volna kinevetni érte és szerintem egy értelmes ember nem űz gúnyt más fogsorából.

Amúgy nekem volt egy osztálytársnőm, akinek még régen (azóta ő 28 én 29 éves vagyok) hetedik osztály végefele berakták a fogszabályzót és nyolcadikosztályban kb tavasszal kivették neki, egy év se volt.

2020. máj. 6. 22:27
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az első gondoltaim az volt: de cuki!

Én maximum 2 évre gondoltam.

Már mehetsz fogorvoshoz. (Legalábbis vidéken már időponttal mehetsz. Nekem 21.-én tesznek felsőre rögzítettet)

2020. máj. 9. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!