Csúnya, szétálló fogaim vannak, mennyi idő lenne ezt fogszabályzóval helyretenni? (Kép)
Légyszi ne szóljatok be, amiért ilyen idiótán és nevetségesen állnak a fogaim. Engem is nagyon zavar, de eddig nem volt rá pénz megcsináltatni, most lenne. A 2 középső fogam melletti 2 szélsőre porcelánt rakatnék, mert irreálisan kicsi a méretük, azok sehogy sem tetszenek. Szerinted mennyi idő lenne helyrehozni? Az alsó fogsorom szerencsére tökéletes.
A fogaid miatt szerintem senki nem szólna be. Erről nem tehetsz. De az hogy iphont vettél az már a te hibád...
Szerintem is évek kérdése. Sajnos nem megy az gyorsan.
Szerintem ez egyáltalán nem olyan vészes hiba, hogy ennyire szégyenkezz miatta. Ráadásul ápoltak a fogaid, ami manapság nem olyan gyakori sajnos.
El kellene menned fogszabályzó szakorvoshoz. Nekem sokkal durvább rendellenességeim voltak (farkasfog, amit le kellett hozni, első fog “kiugrott” a többi közül, azt vissza kellett illeszteni a sorba), így hordtam 3 és fél évig rögzítettet. Nem hiszem, hogy neked ennyi ideig tartana, de persze én csak laikus vagyok.
Ez egy baromi egyszeru helyzet. Szerintem epp, hogy rovid ideig tarto. Nem helyet kell csinalni, csak osszebb huzni.
Uristen, nekem foghuzasok utan rengeteget mozgattak arrebb, pedig a puszta mosolyom szep volt.
Komolyan mondom, ez laikuskent konnyu eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!