Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Csúnya, szétálló fogaim...

Csúnya, szétálló fogaim vannak, mennyi idő lenne ezt fogszabályzóval helyretenni? (Kép)

Figyelt kérdés

Légyszi ne szóljatok be, amiért ilyen idiótán és nevetségesen állnak a fogaim. Engem is nagyon zavar, de eddig nem volt rá pénz megcsináltatni, most lenne. A 2 középső fogam melletti 2 szélsőre porcelánt rakatnék, mert irreálisan kicsi a méretük, azok sehogy sem tetszenek. Szerinted mennyi idő lenne helyrehozni? Az alsó fogsorom szerencsére tökéletes.

[link]

2020. máj. 5. 19:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
2 ev minimum.
2020. máj. 5. 19:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

A fogaid miatt szerintem senki nem szólna be. Erről nem tehetsz. De az hogy iphont vettél az már a te hibád...

Szerintem is évek kérdése. Sajnos nem megy az gyorsan.

2020. máj. 5. 20:00
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, valahogy sejtettem.:/
2020. máj. 5. 20:01
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egyáltalán nem olyan vészes hiba, hogy ennyire szégyenkezz miatta. Ráadásul ápoltak a fogaid, ami manapság nem olyan gyakori sajnos.

El kellene menned fogszabályzó szakorvoshoz. Nekem sokkal durvább rendellenességeim voltak (farkasfog, amit le kellett hozni, első fog “kiugrott” a többi közül, azt vissza kellett illeszteni a sorba), így hordtam 3 és fél évig rögzítettet. Nem hiszem, hogy neked ennyi ideig tartana, de persze én csak laikus vagyok.

2020. máj. 5. 20:10
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
minden fogsorra kell 2-3 év, a te fogaid nem is állnak csálén, csak van némi hézag
2020. máj. 5. 20:24
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor 2-3 év reális. Mindenképp elmegyek majd fogorvoshoz, csak várom, hogy kicsit lecsengjen ez a koronavírus mizéria.:)
2020. máj. 5. 20:27
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy baromi egyszeru helyzet. Szerintem epp, hogy rovid ideig tarto. Nem helyet kell csinalni, csak osszebb huzni.

Uristen, nekem foghuzasok utan rengeteget mozgattak arrebb, pedig a puszta mosolyom szep volt.

Komolyan mondom, ez laikuskent konnyu eset.

2020. máj. 5. 20:38
 8/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, szerinted mennyi idő lenne?
2020. máj. 5. 21:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem a két oldalsó metsződ a kicsi, hanem a két nagymetsződ. A kettőre porcelánhéjjal szépen lehet kezelni minimális szövetelvétellel, orthodontiai megoldások nélkül.
2020. máj. 5. 23:44
 10/13 anonim válasza:
Szia! Nekem lassan három és fél éve van rögzített állandó fogszabályzóm. Nagyon erős mélyharapásom, illetve olyan bajom volt, hogy az alsó fogsorban egymásba nőttek a fogaim (volt egy pár, ami nagyon)illetve fent és lent is kikellett hozni egy fogat a fogszabival. Annyira szépek most már a vége fele a fogaim, hogy sose gondoltam volna:D egyszerűen nagyon megéri. Szerintem egyáltalán nem vészesek a fogaid. Sőt! Nem azok. Ne szégyenkezz emiatt🤗egy fogszabival simán helyre lehetne hozni.
2020. máj. 6. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!