Ez természetes foghúzás után?
Figyelt kérdés
Tegnap húzták ki a fogamat felső hátulról az 5.fogamat, amiből nem éreztem semmit, de ma már kezd fájni és még az az oldali arcom egy kicsit feldagatt, és hogy még olyan feketés a helye ahol húzták az természetes?
És az is természetes, hogy rosszul érzem magam ami azt jelenti hogy lázas vagyok egy kicsit?
2020. ápr. 28. 15:30
1/7 anonim válasza:
Ez nem az. Egyertelmuen gyulladasnak tunik. Gyulladt volt a fogad, amit kihuztak? Mert ugy nem szabad, mindig kezelni szoktak elotte a gyulladast. Mindenkeppen telefonalj, akar haziorvosnak is. Nyugodt lehetsz afelol, hogy ez surgos eset. Ha mast nem, gyulladascsokkentot ir fel. Szoval fogorvost es haziorvost is keress, ha elobbi nem tudna rogton segiteni.
2/7 A kérdező kommentje:
Ha az gyulladásnak mondható, hogy míg a fogam a helyén volt az ínyem is fájt nagyon! Akkor igen gyulladt volt
2020. ápr. 28. 18:10
3/7 anonim válasza:
Nekem szombaton húzták és azt mondták lehet aznap hőemelkedésem lázam..illetve az a fekete az alvadt vér az jó hogy ott van
4/7 A kérdező kommentje:
És az is normális hogy már szürkés és fekete?
2020. ápr. 29. 22:15
5/7 anonim válasza:
Azt nem tudom. Nekem az alvadt véren lett ilyen fehéres sárgás szín az jó ha ilyen és fokozatosan húzódik a sebem már csak minimális a véres fehéres rész. Nem neked is inkább ilyen fehéres szinű? Fáj amugy ?
6/7 A kérdező kommentje:
Már nem egyáltalán nem fáj és már az arcom sincsen bedagadva de egyre fehéres valami van ott
2020. máj. 1. 18:37
7/7 anonim válasza:
Az jó ha ott van az a fehéres valami az egy védő réteg vagy mi nekem ezt mondta a fogorvos. Folyamatosan össze fog húzódni az ínyed és eltűnik a fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!