S. O. S Foghúzás után ez természetes?
Figyelt kérdés
4 napja kihúzták a fogam, elég komplikált volt, 40 percig szenvedett vele! Le töredezett , plusz gyökér volt , genny zacskó! Szóval volt minden!
Elég rendesen megrangatott és az érzéstelenítés ellenére is izzadtam rendesen! De azóta olyan eros fajdalmaim vannak, hogy napi 3 flectort megkell, hogy igyak! Ráadásul nem tudom miért , a mellette levő fogam olyannyira faj, hogy ha csak össze erintem a másik fogammal majd elajulok! Ja és maradt benne fog darab a foghúzas helyen!
2019. jún. 30. 23:57
1/8 anonim válasza:
A fájdalom még hagyján lenne 4 napig, nem ötig fájt, de hogy bennemaradt fogdarab, az durva! Nem röntgenezett meg? Vissza kell menned, ha rendel holnap, akkor holnap.
2/8 A kérdező kommentje:
Sokan azt mondjak, az kilokodik magától 🥺
2019. júl. 1. 00:12
3/8 anonim válasza:
Nekem is azt mondta a doki, hogy kipucolta rendesen, de ha esetleg kis szilánk maradt bent, az kilökődik. A fájdalom ugyanez, ma egy hete és még mindig kell a fájdalomcsillapító. Nekem össze is van varrva, ma megyek varratszedésre, megkérdezem mi fáj egyáltalán, mert minkét oldalon levő fogaim, plusz fent is...Azt se tudom hol fáj
4/8 A kérdező kommentje:
Megtudod majd írni, hogy mit mondott a doki?
2019. júl. 1. 13:57
5/8 anonim válasza:
Hogy vagy?
Ma még nem vettem be fájdalomcsillapítót :)) Fáj még, de már annyira minimálisan, hogy ha nem muszáj már nem veszek be semmit, az elmúlt héten kinyírtam magam a flectorral eléggé szerintem :(
6/8 A kérdező kommentje:
Voltam bent én is végül, irt augmentint meg tett a húzás helyére gyógyszer, azt mondta, hogy valószínű a húzás helyéről sugárzik at a fájdalom, és azért faj ennyire, meg kifúrta azt a fogam mellette amelyik faj, igaz csak a tomést fúrta ki benne, de az fajt , meg oda érintett folyekony hidrogénes vattat ami -40fokos , arra sem volt érzékeny! Várom, hogy hasson az antibiotikum mert azért meg mindig táj és kell a fájdalomcsillapító. Köszönöm az érdeklődésed. ☺️
2019. júl. 4. 03:46
7/8 anonim válasza:
ÓÓÓ :(
De legalább most már biztosan jobb lesz neked is :)
Jobbulást!!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ☺️
2019. júl. 4. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!