Valóban nem tömnek a fogorvosnál?
Ezt a tömőanyagot nem most találták ki, régóta lehet kapni, de nekem eszembe nem jutna sosem ezt használni, elég baromság. Egyrészt magadnak hogy tömöd be? , másrészt egy tömés nem ebből áll csak és nem tart hetekig.
Elméletileg, ha sokáig fennáll még ez a helyzet, akkor lesznek valószínűleg ilyen helyek kialakítva erre,ezt hallottam.
3. Válaszoló
A legtöbb ilyen ideiglenes tömés (amit a fogorvosok is használnak pl egy gyökérkezelésnél) nedvességre kötnek, és direktbe otthoni használatra árulják. Én személy szerint inkább betömném magamnak, minthogy bedagadjon a fél arcom a fogfájástól, vagy esetleg később húzni/gyökérkezelni kelljen. De úgy gondolom, ezzel nem csak én vagyok így.
1-es válaszoló, ezek szerint te ismersz konkrétan olyan fogászt, aki vállal most is tömést? Ha igen, írd már meg légyszi, akár privát üzenetben, mert egy rokonomnak nagyon kéne. Ő volt is magán dokinál, de az a rendeletre hivatkozva csak húzni lett volna hajlandó.
Aztán a rokonom még telefonon körbehívott sok más rendelőt, de azok sem vállalt tömést senki.
Ez mind budapesti volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!