Dr. Skapinyecz és Társa Kft. Árak?
Figyelt kérdés
Miskolcon lévő fogászat amiről sok jót lehet hallani,de az árakról nem találtam sehol információt.Fogtömésről lenne szó.2020. ápr. 14. 14:59
1/2 anonim válasza:
Engem is érdekelne, csak mondjuk bölcsességfog műtét része.
2/2 Kyrpho válasza:
Én most voltam náluk gyökérkezelésen. Röntgennel együtt fizettem összesen ~90.000Ft-ot. 3 alkalommal kellett mennem emiatt. A munkájukkal teljesen meg vagyok elégedve, nem volt semmiben csúszás szóval semmi rosszat nem lehet róluk mondani. Szóval szerintem, aki teheti ne sajnálja a pénzt, mert alapos és szép munkákat végeznek és elég gyorsan. Ha jól értettem a váróban akkor egy embernek a fogtömés kb. ~15.000-20.000Ft körül kellett fizetnie érte. De érdemesebb felhívni őket és megérdeklődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!