Szerintetek 20 év felett ezt a fogsort mennyi időbe telne 100%-osra megcsinálni?
Kisebb koromban a fogorvos csak éjszakait adott, mondván elég lesz az, nő majd még az állkapcsom. Az nagyjából rendbe is tette, de nem tökéletesre (kicsi állkapcsom van, és nagy fogaim, 3 bölcsességfogamat a 3 létezőből ki is kellett műteni).
Viszont mostanság elkezdett zavarni (kép). Bizonyos szögekből a fotókon látszik, hogy
1) a bal metszőfogam (lehet, hogy a kép megtükröződött) még torlódik a másikkal, és valamiért olyan "hullámos" az alja, azt nem is értem miért, ha a többi nem, ha valaki ezt tudja esetleg, érdekelne.
Illetve 2) a jobb alsó 7-esem (? talán) is kicsit "kilóg". Szerintetek mennyire vészes? Most vagyok 20 éves, mennyibe kerülne szerintetek így egy teljes nappali fogszabályzó? Vagy szerintetek ígyis úgyis picit visszaállnának a kevés hely miatt?
Mi a baj ezzel a csodás kis helyes fogsorral?
Olyan Anna Kendrick féle mosoly :)
Szerintem az apró hibák még adnak is egy kis bájt az összképnek.
A túl tökéletes nők ijesztőek. (Legalábbis szerintem) :)
#3 Az az átlátszó műanyag sín valami borzalom.
Két sín után feladtam. Napi 20 órát kell hordani, pöszítesz tőle és megtellik nyállal.
És rohadtul látszik.
Ha már fogszabályozó akkor vállalni kell, mert erről első körben nem lehet megmondani mi az, mintha valami fólia ragadt volna a fogadra.
#5 Nekem még nem volt, csak azért javasoltam volna a kérdezőnek, mert az olcsóbb és gyorsabb, és ahhoz a kis igazításhoz ami az ő fogának esetleg szüksége volna, elég még a fix áras változat is. Tehát idő, pénz és eredmény szempontjából abból jönne ki legjobban. De jó hogy mondod, mert a drágább változatokon én is mindig gondolkodtam, és ez az egyik visszatartó erő, hogy esetleg pösze leszek, a munkám során viszont állandóan beszélnem kell... :(
A kérdezőnek: Még a "six month smiles" hasonló kategória (nem túl bonyolult esetkehez, csak esztétikai kezelés, emiatt olcsóbb és gyorsabb), az esetleges pöszeség hátránya nélkül (mert ez egy ragasztott készülék): [link]
De a neten így hirtelen csak egy helyen találtam Magyarországon: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!