Ezt a fogsort meddig kellene fogszabályozni?
Nekem is ilyen volt a fogom, oké kicsit jobban ki volt fordulva... De húztak is... 2,5 év volt, de hamarabb lement volna, ha a gyerekorvosom nem szedeti le anyámon keresztül a szájpadlástágítómat...
Talán fogorvos, de tuti nem fél év, ez nagy torlódás, hely sincs, az egész ívet kell szabályozni... A foghúzást egyébként nem véletlenül kell, havanélkül csinálják, olyan pókharapó szád lesz, meg kinyomja az egész arcodat... Szerintem mondjuk neled nem kell húzni.
Devezt fogorvos mondja meg KÖRÜLBELÜL, RÖNTGEN ÉS MINTAVÉTEL után, ezt mi nem tudjuk. Meg én úgy néz, hogy a harapásoddal is gond van... Bár nem tudom, hogy a kép erejéig zárod össze így, vagy hogyan van ez...
Ideböfögik, hogy félév. Én meg azt írom, hogy három, hasracsapással.
Amúgy az íve szerintem szép, pont ezért nehéz lesz neki helyet csinálni.
Fogorvosra kell bízni az tuti.
Viszont én tuti futnék több orvosnál, ha az első egyből húzni szeretne valamit (kivéve a bölcsességfogakat).
Én 3 fogorvosnál jártam mielőtt kikötöttem a fogszabályzó orvosnál. Sőt, ha azt nézem aki műtötte a bölcsességfogaimat akkor 4. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!