Van olyan, akinek a koronavírus miatt nem veszik le a hidat a fogáról és be van gyulladva?
Köszönöm a válaszokat!
Ahová lehetett telefonáltam, de amikor meghallották mi a probléma mindenhol közölték szó sem lehet róla. Egy helyen sikerült legalább röntgent készíteni, így tudom mi a baj. A megyei kórház szájsebészetéről úgy elküldtek, még az orvoshoz sem jutottam be. Pedig előző nap azt mondták, ha kapok beutalót mehetek.
Minden kérdésemre az a válasz szedjek gyógyszert. Értem én, de meddig. Hónapokig? Nem gondolhatják komolyan!
Azt is értem, hogy félnek, féltik az egészségüket, de miért nincs lehetőség a teszt elvégzésére és ha rendben, megoldódhatna a probléma. Nagyon sok ember számára lenne elviselhetőbb az elkövetkezendő időszak.
Én Borsodban élek.
Kitartást kívánok! A leesett korona miatt sem irigyellek! Pedig ez egyszerű rutin dolognak tűnik és bosszantó, hogy emiatt tönkre megy az ember foga. A lelki és pszichés következményekről ne is beszéljünk és ott vannak az anyagiak is ha nem lehet később használni és új kell.
Nem is értem, hogy lehet így egyik napról a másikra leállítani mindent!
Fogorvosi szempontból nem a munkaleállással van a gond, hanem hogy nem kapunk védőfelszerelést. De még ha kapunk is, az maximum 1-2 beteghez elég, viszont figyelembe kell venni, hogy az aeroszol órákig a levegőben van. Ergó egy fúrás után órákig nem jöhet új beteg és mindent fertőtleníteni kell.
Arról nem is beszélve, hogy milliós büntetésre számíthat az a fogorvos (magán és állami is!), aki nem tartja be a szabályokat.
Én azt mondom, hogy az összes elérhető fogorvost meg kell próbálni felhívni, jelenleg a körzeteket sem veszik szigorúan figyelembe. A hidat/koronát biztos hogy senki se fogja levenni, maximum azon keresztül kellene megnyitni azt a fogat. Ez hivatalosan bent van a sürgősségi kezelések között a fog üregének megnyitása vagy trepanálás néven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!