A magán fogorvosom direkt alakítja úgy a dolgokat hogy mindig vissza kelljen menni?
Figyelt kérdés
Olyan unalmas már. Miért nem lehet egy alkalommal normálisan megcsinálni a fogam? Miért nem szán rá elég időt? Már voltam vagy négyszer egy fog miatt, és még mindig kell majd vele foglalkozni. Most benne rendes tömés felül meg ideiglenes ez is mire jó? Direkt húzza amennyire csak lehet? És még ott a bölcsesség fogam is azt is ki kell szedni. Ha az ő szemszögéből nézem akkor lehet direkt húzza.2020. márc. 18. 22:00
11/12 A kérdező kommentje:
Igen igazad van egyébként teljes mértékben nem is szidom csak nem értettem hogy tart ilyen sokáig bár nem lehet össze csapni végül is amúgy nagyon jó ember tényleg és nem is drága szóval nem szidni akartam nem akartam bántani.
2020. márc. 19. 17:48
12/12 A kérdező kommentje:
Amúgy én sem vagyok Budapesti.
2020. márc. 19. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!