A magán fogorvosom direkt alakítja úgy a dolgokat hogy mindig vissza kelljen menni?
Gyökérkezelésnél tényleg így van, főleg ha rendesen dolgozik.
Neki a legjobb az lenne ha hamar letudná az összes fogad, egyszerre elkér vagy 100ezret, aztán majd mész ha megint van valami. De így hogy vissza hív folyton a saját idejét is rabolja (főleg hogy nekem is pl a fogorvos úgy számolja, hogy legyen pl gyökérkezelés töméssel 10ezer, de csak a végén kell fizetni, nem minden alkalomkor).
Akkor viszont ez 2 - 4 alkalmas is lehet vele. Azért csinálja ugyanazt a fogat. :) Ne aggódj! Jól kezeli!
És tényleg tedd össze a kezed, mert már nem gyökérkezelnek sehol se a koronavírus miatt.
Bölcsességfog az egy ilyen procedúra, műtét. Csak altatásban csinálják egyszerre. Vagy csak egyoldalit. Meg tömni is mindog csak egy fogat szoktak. Nem lőheti tele az egész szádat érzéstelenítővel.
Egyébként tényleg örülj, hogy elláttak. Ne szidd! Engem hétfőn már nem és tegnapi hatállyal már be is van nekik tiltva! Mit nem adtam volna, ha hétfőn találok fogorvost, nem vagyok budapesti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!