Ti elmennétek ma fogorvoshoz, ha ahhoz buszra kellene szállnotok?
Figyelt kérdés
50 km-re kell bemennem egy nagyvárosba.2020. márc. 18. 08:51
11/23 anonim válasza:
Tegnap még nekem is betömték a fogam Pesten. De lehet, hogy itt is az utolsók között voltam:(
12/23 anonim válasza:
A buszra szájmaszkban szállj fel, úgy közlekedj. Mákod van, ha fogad a fogorvos.
13/23 A kérdező kommentje:
Oooooooh, hát maszkom az nincs, hetekkel ezelőtt sem adtak már a gyógyszertárban
2020. márc. 18. 10:04
14/23 anonim válasza:
Semmiképpen ne mozdulj ki! Mindenki maradjon otthon! Eszetlenség kimozdulni! Fogja már fel mindenki, hogy ez nem egy kis nátha! Úgy akartok járni mint az olaszok?????
15/23 anonim válasza:
Maszk sehol sincs már 😞pedig én boltba dolgozok de sehonnan nemtudtak keríteni nekünk
Talán 2 hét múlva hat Kössz az már mindegy lezs sztem
16/23 A kérdező kommentje:
láttam szabásmintát szájmaszkhoz
azt írták paumtból kell csinálni, s rendesen lehet mosni
érdemes megvarrni szerintetek, ha nem tudtam maszkot venni?
2020. márc. 18. 10:55
17/23 anonim válasza:
A semmitől mindenképp jobb!
Minel sűrűbb szövésű anyagból kell legyen
Bárcsak tudnék varrni :(
18/23 anonim válasza:
es akkor fajjon a foga?
Tudod te azt milyen egy fogfajas.
Na jobb ha sose tudod meg!
A koronav.tol csak kb 1% hal meg.
veszelyes nem mondom , de ha faj a foga es talyog keletkezik az UGYANOLYAN HALALOS ha nem rosszabb!
19/23 anonim válasza:
Nyugodtan menjél. Ha elhalasztanád csak még jobban fog fájni, és ez a helyzet nem fog megoldódni pár héten belül, később pedig valószínűleg még nehezebben találsz majd orvost, már ha hagyni fogják egyáltalán szegényeknek, hogy dolgozzanak.
20/23 anonim válasza:
"
es akkor fajjon a foga?"
Igen, fájjon! Enni áldozatot tudni kell meghozni a társadalom jövőjének érdekében!!!4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!