Milyen fogkrém lenne jó?
Figyelt kérdés
Kettő hátsó rágó fogam fáj néha ha pl.: snickerst vagy ehhez hasonló csokit eszek. Olyan fogkrém kéne ami vmennyire használ mert még nem akarok elmenni a házi fogorvosomhoz mert az egy k*cs*g. :DD2010. júl. 24. 18:42
1/1 anonim 

válasza:

Elmexből a piros dobozosat ajánlom, az való érzékeny fogakra, szerintem nagyon jó, a Tescoban 650 vagy 700 ft ha jól emlékszem, úgy tudom, a patikákban drágább.. Bár nekem nincs ilyen problémám mint neked, de alapból érzékenyebbek a fogaim (bár nincs 1 rossz fogam se:D) de amióta az Elmexet használom, egyáltalán nem azok. 1 tubus, kb 1 hónapra elég (pár nappal kevesebbre de kb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!