Van a számban egy nagy pukli hátul mi lehet ez? Fáj is.
Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 16:36
1/9 anonim válasza:
Ha az ínyeden van, akkor az afta. Öblögesd fertőtlenítőszerrel, pl. Glycosepttel, ezt vény nélkül is vehetsz. A jövőben pedig nagyon figyelj, hogy ne használj közös evő- és ivóedényt senkivel.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem az ínyemen van. Hanem ott az a nagy sima rész (nem tudom hogy hívják :D) na ott, és teljesen hátul. Az nem lehet hogy leharaptam valamikor csak nem emlékszem rá? Mert a hátsó fogaimat érinti.
2010. júl. 24. 17:23
4/9 anonim válasza:
Sokminden lehet, de a Glycoseptet semmiképpen nem ajánlom, elszínezi a fogakat, és a nyálkahártyát, szóval az egész szádat, még az ajkad is sárga lesz tőle.
Öblögetésre mi a Listerint, és a Curaseptet szoktuk ajánlani a betegeinknek, ezek a legjobbak. A Listerin első pár alkalommal eléggé csíp, de megszokható, javaslom belőle az ATC nevezetű változatot, az elvileg nem olyan csípős.
Ha max egy héten belül nincs változás, mutasd meg egy fogorvosnak. Budapesten tudok ajánlani párat.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem nem szájpadlás. Oldalt:D
2010. júl. 24. 18:21
6/9 anonim válasza:
Megharaptad.
Velem is előfordul. Pár nap és el is felejted.
De addig ne nagyon tátsd ki a szád nagyra, ha lehet :D
7/9 anonim válasza:
:D:D:D:D
piszkos a fantasid utolsóó:D
8/9 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is az a gyanúm hogy megharaptam, már kezd elmmúlni:D
2010. júl. 26. 15:28
9/9 anonim válasza:
Még fontos az is, hogy ne piszkáld a nyelveddel, inkább a másik oldalt egyél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!