Normális, ha a fogamat mozgatom a kezemmel kicsit erősebben, akkor mozog a fogam az ínyemben?
Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 14:15
1/5 anonim válasza:
ha még fiatal vagy akkor igen.,korod?
2/5 anonim válasza:
Mindenkinek mozognak a fogai ha erősen a kezével mozgatja. Ezt a fogdokim mondta, mert én is beparáztam emiatt.
3/5 anonim válasza:
Nem szerencsés, de főleg hogy ezt csinálod velük :-O
Ha laza az ínyed érdemes lenne öblögetőt is használnod meg kicsit ráállnod a C vitaminra!
4/5 anonim válasza:
Ha már túl vagy a fogváltáson, akkor egyrészt nem kéne ezt csinálnod, másrészt nem ártana felkeresned egy fogorvost, ha lehet, parodontológus szakorvost.
Ettől függetlenül is félévente szedesd le a fogkövedet.
Ha tiszta izmból kell mozgatnod ahhoz, hogy érezd a mobilitást, akkor valószínűleg nincs gond, de ha nem túl nagy erő szükséges hozzá, akkor fogágy gyulladásod is lehet, ami ha nem kezelik, fogelvesztéshez vezet.
5/5 A kérdező kommentje:
kicsit megijedtem, csak egy hét múlva megyek csak fogorvoshoz, most szabin van, akkor teszik fel a koronát az első 4 fogamra, de elkezdtem mozgatni a fogamat a kezemmel kicsit határozottabban és mozgott egy kicsit. 27 vagyok amúgy.
2010. júl. 24. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!