Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ti mostok a munkahelyeteken...

Ti mostok a munkahelyeteken fogat?

Figyelt kérdés
Egyszer valahogy szóba került ez a kérdés és ufónak néztek hogy én nem mosok fogat a melohelyen....ápoltnak mondanak egyébként, reggel este mosok fogat, de bent ez eszembe se jut. Az iskolában sem kellett szóval nem vált szokásommá.
2020. febr. 11. 21:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
30%
20
2020. febr. 11. 22:55
 12/20 A kérdező kommentje:

Hát gondolom az a lgjobb ha minden étkezés után most az ember de én még sose láttam. Az első cégem 8 fős volt, aztán 20 fős, aztán 4 fős, a mostani 12 fős. A mostanin.van zuhanyzó (mert vannak szakik meg műhely) de én irodista vagyok. De a párom 300 fős cégnél dolgozik ott nem látott még senkit fogat mosni.

Hirtelen megijedtem h csak én nem mosok. De akkor ezek szerint sokan nem.

2020. febr. 12. 05:13
 13/20 anonim ***** válasza:
35%
Ahol van cigi szünet, ott bele fér a fogmosás is.
2020. febr. 12. 05:45
 14/20 anonim ***** válasza:
20 percet várni kell evés után a fogmosással vagy többet ártasz vele mint használsz..
2020. febr. 12. 09:29
 15/20 anonim válasza:
69%
Sosem mostam még fogat munkahelyen és munkatársaimat sem láttam még
2020. febr. 12. 09:52
 16/20 anonim ***** válasza:

Nálunk mindenki mossa és zuhanyzó is van, de nem használjuk. Amúgy fogászaton dolgozom, fogászati asszisztens és dentál higiénikus vagyok 😅

Igen, evés után kell várni 15-20 percet a fogmosással, de az a 2-3 perc munka közben kb annyi, mintha kimennél wc-re (azt gondolom sehol nem tiltják).

2020. febr. 13. 19:19
 17/20 anonim ***** válasza:
de van hely ahol igen.
2020. febr. 13. 20:12
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem hallottam még olyanról, aki ezt teszi, nekem eszembe sem jutna, mondjuk idő sem lenne rá
2020. febr. 14. 10:06
 19/20 anonim ***** válasza:

És akkor ez hogyan van gyakorlatilag? Kint a mosdóban tartja mindenki a poharat-kefét-fogkrémet? Vagy a táskájában hordja? Vagy a fiókjában tartja -már akinek van fiókja-?

A buszvezető hogy moshatna fogat, vagy más sofőr?

Ez csak unatkozó irodisták engedhetik meg maguknak szerintem.

2020. febr. 24. 04:03
 20/20 anonim ***** válasza:

Általában igen, csak amikor szezonban nincs rá idő, akkor nem. Viszont akkor is fogselymezek, ha nincs idő fogat mosni, mert nem szeretem, amikor ételmaradékos fogakkal beszélek az emberekhez.

Szóval ha tehetem, igen, megmosom munkahelyen is.

2020. júl. 25. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!