Begyulladhatott a fogam? Ilyen fogat kihúzni?
- Gyökérkezelt fog begyulladva? Furán hangzik. Nem fantomfájdalomról van szó? (A fájdalom nem jó helyen érződik)
- El nem tudom képzelni, hogy rendes érzéstelenítés után semmit ne hasson. Max az képzelhető el, hogy a beteg valamilyen kórelőzménye miatt nem kaphat teljesértékű érzéstelenítést.
- Olyat én is éltem át, hogy nem jól szúrták az érzéstelenítő injekciót és jött rendesen a fájdalom. De a beteg elvben érzi azt, hogy sikerült-e az érzéstelenítés.
Igen, lehet butaságot írtam, hogy be van gyulladva a gyökérkezelt fog, bocsánat. Azért vagyok beparázva, hogy az ínynél ahol levált, pirosabb sokkal és fogmosásnál ott szokott vérezni néha, bár amúgy ez sem fáj, a fog pedig csak nyomásra fáj bár sokszor úgy sem.
Azért nem hatott az injekció korábban, mert be volt gyulladva a fogam, ettől féltem most is, hogy be van, és úgy húzza ki... viszont akkor nagyon fájt a fogam is, most meg... nem igazán. Holnap megyek húzatni, remélem minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!