Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcsességfog műtét miatt...

Bölcsességfog műtét miatt fájhat a mellette levő rágófog?

Figyelt kérdés
2 hete szedte ki a szájsebéj, felvágta az ínyt, feldarabolta és úgy szedte.ki, elég komplikált fog, mert alig jött ki. A seb már szép, az állkapcsom viszont meg fáj 1 ponton, nem is birom normal szögbe kinyitni a száj, illetve a mellette levő rágófogam fáj. Már ha megkocogtatom az ujjammal, már úgy is érzékeny, pedig előtte nem volt. Rágni sem igazán tudok így, olyan érzés, mintha ki akarna esni. Ez normalis? Ne volr lyukas az a fog, barázdatömést is csinaltattam 1-2 éve
2020. febr. 7. 23:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk eltelt már két hét, de mégis azt mondom, ha egészséges a fogad, akkor még mindig gyógyul. Természetes szokott lenni, hogy a mellette lévő fáj egy ideig, mert megbolygattak ott mindent.
2020. febr. 7. 23:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Alapból nem kéne fájnia. Viszont előfordulhat, hogy műtétkor megsérült, menj vissza és nézesd meg.
2020. febr. 7. 23:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyilván én is azt mondom, ha pár nap alatt sem javul, akkor menjen vissza.
2020. febr. 7. 23:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem hetekig fájdogáltak a mellette lévő fogak. Szerintem ez ilyenkor előfordulhat, hisz (nekem) szétvésték a csontom, amibe ugye a többi fog is ágyazodik.
2020. febr. 8. 12:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. febr. 10. 18:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Időközben teljesen elmúlt a fájdalom, már sem a mellette lévő fog, sem az állkapcsom nem fáj
2020. febr. 13. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!