Kiszáradt, fájó ajkak?
Minden télen kiszáradt eddig az ajkam, és fájt. Idén szedtem egy gyógyszert ősszel, ami kisebesítette (mellékhatás), de azt 2 héttel később el is hagytam.
Mint mondtam, eddig is kiszáradt, kirepedt az ajkam minden télen, de most jobban, és jobban is fáj
Az ajakápolót kb. kilóra kenem rá, de ugyanúgy fáj utána. Iszok is rendesen.
Valakinek valami ötlet esetleg? Ennyivel nem szívesen terhelném az eü. rendszerét, ha nem muszáj
Előre is köszönöm!
Nem dohányzol? Nekem attól ki szokott száradni, ha meg nem iszom mellé elég vizet, akkor pláne.
Ajakápolóból ajánlom a Neutrogenát. Drágább, de nagyon megéri, nekem csodát tett. Pedig előtte én is mindig szenvedtem.
Nem, nem dohányzom, még csak nem is próbáltam. Jelenleg az eddigi években jól bevált Labellot használom
Ezt a radírozást én is csináltam, de most olyan szinten fáj és sebes, hogy alig lehet hozzáérni is :/
A neutrogenát használom én is álalában. Tényleg nagyon jó. A labellot egyáltalán nem ajánlom, nekem attól csak mindig egyre és egyre szárazabb, szerintem borzasztó érzés, nem is tudom ki tudja ezeket használni.
Egyszer otthon maradt a neutrogenám, a Sparban lekaptam egy olcsó, talán olivaolajos stiftet a polcról. 300 forint sem volt, gondoltam arra a fél napra jó lesz. Meglepő, de szerintem nagyon nagyon jó, nekem bevált.
Éjszakára pedig a kék tégelyes nivea krémmel szoktam bekenni viszonylag vastagon. Ha valamitől kisebesedik, akkor napközben is többször. Minden táskámban van egy pici tégely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!