Van olyan, hogy kb.3 év utan elhasznalodik a proti?
Ha dorzsol, akkor mit lehet csinalni? Van idopontom az uj fogorvoshoz, de csak a belepo tobb ezer.A tobbibe bele se merek gondolni. 4db ragofog potlas, mert en marha engedtem anno kihuzni azt amire lebetett volna pl.hid. Utana keszult a proti.Elvoltam vele, inkabb a masik oldalt hasznaltam. Mire eszbe kaptam az iny elvekonyodott, igy vegleges megoldas, beultetes, szoba se johet. Egy ideje viszont egyre inkabb nem ereztem komfortosnak, es tobbszor fajt a nyelvem oldala. Volt 2 het szunet. Enyhult de nem igazi. Ma ujra elkezdtem hasznalni es nem birom, fáj a nyelvem széle. Mar mindenre gondolok pedig se cigi semmi. Maximalis higienia.
Szoval. Sztem megis a proti kezdte ki a nyelvem. Vajon, mit lehet..felujitani vagy kuka es ujat csinaltatni, vagy szegyenszemre fogatlan leszek?
Kerem, aki segitoen tud hozzaszolni, csak az irjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!