Ha csak 1 óra hiányzásom van, arra elhasználódik egy egész szülői igazolás?
Mekkora hülyeség.
1 óra igazolatlan semmit nem von maga után, felesleges ezért orvoshoz járkálnod, vagy szülőit pazarolni erre.
Beszélj vagy az osztályfőnököddel, vagy a magyar tanárral, hogy rosszul voltál.. De egy óra miatt én nem intézkednék ennyit.
Nálunk ilyen esetben igazoltnak írja a tanár a hiányos órákat, hiszen ő engedett haza. Szerintem ez lenne a normális.
Egy órán ne pörögj szerintem, kár rá igazolást pazarolni. Ha nem vagy jól, akkor ne húzd a dokit viszont, mert több napra visszamenőleg nem írhat be.
Ha csak random rosszullét volt, és ma màr suliban vagy, akkor elengedném a helyedben - de nagyon figyelj rá, hogy a 10 órát ne érd el igazolatlanul (reggeli elalvás meg hasonlókból), mert afelett az iskolának jeleznie kell a gyerekvédelem felé törvényi okokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!