18 evesen mennyire korai az implantátum? Nekem szukséges lenne, nagyon eosszul érzem magam a mostani fogaimmal, de nem tudom 18 évesen mennyire korai
Figyelt kérdés
2020. jan. 20. 21:55
1/7 anonim válasza:
Több fogról is szó van? Tudod, nagyjából mennyibe kerül? Nagyon drága... Tájékozódj az árakról, és konzultálj fogorvossal, hogy tényleg indokolt-e a fogbeültetés.
2/7 anonim válasza:
18 évesen lehet fogat beültetni. Ha nincs fogad, akkor a 18 éves kor pont jó időpont. Új fogad már nem fog nőni.
3/7 A kérdező kommentje:
Mar fogorvos mondta regebben, hogy kellene
De o 6 implantatumot akart, mivel sok tejfogam van
De en csak előre szeretnék, a hatso fogaimat nem szeretnem egyelore bantani
2 implantatumrol van szo
Tudom, hogy draga. Elég regota teszem felre a penzem, es ez egyebkent sem jelentene gondot, ha egy ilyen zavaro tenyezorol van szo
2020. jan. 20. 22:32
5/7 A kérdező kommentje:
Tejfogra nem tehetnek hidat
2020. jan. 20. 22:55
6/7 anonim válasza:
18 évesen egy darab tejfogadnak sem kéne lenni. Ha van, beszéld meg a fogorvossal, hogy mi legyen. [link]
7/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem kene lennie, de vannak ilyen esetek, hogy nincs utana maradando.
Annyiszor hallottam mar, hogy nem kene lennie.
Hat en is orulnek ha nem lenne, de mivel nincsenek maradandoak, ezert nem cserelodtekl...
2020. jan. 25. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!