Karcsi022 kérdése:
Létezik részleges fogszabályozás?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy csak elöl a felső 4 és az alsó 4-re teszik fel a szabályozót. És akkor olcsóbb is a készülék? Ha van ilyen valahol, akkor Budapesten érdekelne! :)2020. jan. 9. 17:13
1/5 gublug válasza:
Szevasz,
Nekem ejszakai ki/be tehetos volt. Csak oda allitotta be ahova kellett.
2/5 A kérdező kommentje:
Hali! Köszi a választ! Még annyi kérdésem lenne, hogy hány évesen kellett neked a készülék? :)
2020. jan. 9. 17:58
3/5 anonim válasza:
Ha nincs hely a fogaknak, akkor hiába teszik fel arra a 4-re. Ha húzni fognak, akkor már több fogra kell. Az én példámból kiindulva, nekem 10 fogamra van feltéve mégsem került kevesebbe a fogszabályzás. Van éjszakai kivehetős fogszabályzó, de az lassú és ha elfelejted sokszor betenni, akkor semmi értelme.
4/5 gublug válasza:
Azt hiszem...14-15 korul lehettem.
5/5 gublug válasza:
De nekem egy farkasfogat kellett a helyere huzni. 1998 tajan volt ez.
Szoval, a te eseted mas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!