Tudtok ajánlani olyan fogkrémet, ami garantáltan fehérít és/vagy jó a fogkő ellen is?
Figyelt kérdés
Ár nem számít:)2020. jan. 4. 19:06
2/4 gublug válasza:
Szia.
A fogko a vese allapotaval fugg ossze a kinai gyogyaszat szerint. Ovd, vedd a vesed es mellozd az azt karosito eteleket.
A vese meg a hidegtol es a felelemtol is karosodik.
Tapasztalatbol tudom h hasznal h odafigyelsz.
3/4 anonim válasza:
"kinai gyogyaszat"
Kár hogy semmi sem igazolja. Talán nem is véletlen, hogy ha mondjuk lyme kóros vagy, esetleg epeköved van vagy neadjisten fáj a fogad akkor nem a kínai gyógyászatot veszed igénybe hanem azt ami használ.
4/4 A kérdező kommentje:
A fogkővel kapcsolatos fogkrémet - ha van ilyen - megelőzés céljából használnám.
Úgy tudom a Mannánál lehet kapni ilyesmit, csak borsos ára van, illetve szkeptikus vagyok a természetes osztevokkel kapcsolatban. Valakinek tapasztalat?
Köszi az eddigi válaszokat egyebkent
2020. jan. 4. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!