Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » NAGYON fáj a fogam a fogszabál...

NAGYON fáj a fogam a fogszabályzótól. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
:(((((((((((((((((((((((((
2010. júl. 20. 20:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
ti mit ettetek vacsorára?:P
2010. júl. 20. 22:16
 12/15 anonim ***** válasza:
főzelékek, sűrű krémlevesek, krumplipüré, egybesült fasírt, makréla- avgy tonhalkonzerv kenyérbéllel, tejbegríz, paradicsomszósz, tojáskrém (majonézzel szétnyomkodott főtt tojás) kenyérbéllel, gyümölcspüré (egyszerűen leturmixoltam a gyümölcsöket), babapiskóta tejjel/kakaóval, stb. Ilyesmikkel egészen jól ki lehet bírni, bár kétségkívül nem ideális :=)
2010. júl. 20. 22:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Tudom milyen:S át tudom érezni a helyzeted:S nekem 5 évig volt fent, 1-2 hetente állított rajta, 1-2 havonta ívcsere, szóval gyakorlatilag folyamatosan fájt:S

kenyérbélt próbálj enni májkrémmel, meg olyanokat, amit nem kell harapni, rágni azért könnyebb.

2010. júl. 21. 12:37
 14/15 A kérdező kommentje:

mai étkezéseim tartalmai:

reggeli:kakaó babapiskótával

tízórai:úgyszintén

ebéd:2 tányér leves

uzsonna:1 tányér leves

vacsora: szerintem 4 pohár joghurt lesz.

BORZALMAS!:(

2010. júl. 21. 17:30
 15/15 anonim válasza:

szia! Nekem is most van ilyen problémám, alulra ezt a gumit felrakták, mert kinyílt az alsó fogsorom. Rettenetesen fáj, koncentrálni sem tudok miatta :(

2-3 nap és el fog múlni, én addig ezt a belvita softit ettem, meg joghurtot. Néha sajnos be kell vennem a fájdalomcsillapítót, de ez van.

A szépségért meg kell szenvedni! Kitartás!!!

2021. ápr. 29. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!