NAGYON fáj a fogam a fogszabályzótól. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
:(((((((((((((((((((((((((2010. júl. 20. 20:54
1/15 anonim válasza:
most rakták fel?
akkor egy darabig még fájni fog
2/15 A kérdező kommentje:
nem,csak ívcsere meg olyan gumicsere volt,és most nem tudom,hogy hogy állította,de nagyon nagyon nagyon fáj!:((((
2010. júl. 20. 20:59
3/15 anonim válasza:
Menj vissza a fogorvoshoz, hogy nézze meg, lehet nem jól állította be.
4/15 A kérdező kommentje:
jól állította be,mert mondta is ,hogy most jobban fog húzni.
2010. júl. 20. 21:35
5/15 anonim válasza:
Sajnos ez mindig így van. Most egy-két napig csak pépeset, puhát egyél (tejbegríz, főzelékek, krémlevesek, puding, banán, krumplipüré stb.). Ha alaphelyzetben is nagyon fáj, nyugodtan vegyl be egy szem fájdalomcsillapítót. Kitartás, hamarosan jobb lesz!
6/15 anonim válasza:
Egyél fagyit, vagy ha van otthon Corsodyl vagy jó erős mentolos cukor, az is enyhíti. Legalábbis nekem be szokott válni. Vagy gyógyszer is vehetsz be, de én azt nem szoktam.
7/15 A kérdező kommentje:
már ettem 4 joghurtot és 3 tányér levest,de nagyon rossz,éhes vagyok,és nagyon kívánom a szilárd kaját :(
2010. júl. 20. 22:01
8/15 anonim válasza:
az egyik barátnőmnek kilyukadt a nyelve a fogszabályzótól:S
úgyhogy miden képpen menj vissza a dokihoz.
9/15 anonim válasza:
De a fagyi enyhíti a fájdalmat. Viszont szilárd kaját pár napig tuti, hogy nem fogsz tudni enni. :) Nekem a rekord 6 nap volt, és nem akkor, amikor feltették.
10/15 anonim válasza:
Kétlem, hogy akármit is csinálna a doki, ha visszamenne, max. megmosolyogná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!