Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi lehet a drágább szerintetek?

Mi lehet a drágább szerintetek?

Figyelt kérdés
Ha vki a fogát tok alá teteti h szép foga legyen ...vagy a saját fogát csináltatja meg mármint fogfehérítés, szimetrikussá tétel és hasonlók.
2010. júl. 20. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:
a második verzió. bár fogalmam sincs mi az, hogy tok alá tenni a fogat.:)
2010. júl. 20. 15:29
 2/5 anonim ***** válasza:
ez a tok-os dolog a korona?
2010. júl. 20. 16:03
 3/5 A kérdező kommentje:
ahha az korona a tokos:D
2010. júl. 20. 16:07
 4/5 anonim ***** válasza:
én is ezen elmélkedek. Saját fog stb. Ja persze, kiszámoltam, hogy a fogszabályzásom másfél éves kezelés alatt, aktiválásokkal, készülékkel, leszedéssel kb. 1milla kétszáz ezer lenne. Előtte persze be kell tömetni, fogkövet kell leszedni, röntgent kell csináltatni, amit lehet sztkban, de inkább biztosra mennék, mert nálunk az sztk nem híres, szóval 12ezres töméssel számolva 7 fog plusz a fogkő stb. És ezek csak a tervezhető kiadások. Lehet jobban járnék egy tök új fogsorral.. Főleg, mivel, ha a saját fogaim kész lesznek, azok a továbbiakban még tönkremehetnek simán, így lehet amúgy is pótolni kellene őket később...
2010. júl. 20. 17:09
 5/5 A kérdező kommentje:
hát igen ez igaz. de a koronás fog meg ugyebár ugy van h a te sajád fogad köszörülik le és arra teszik a koronát. na szóval az olyan 10 évig birja..mert alatta a fog is tönkre megy és a 10 év azért nem olyan sok...szóval ha az kimegy már alapbóól csak kivehetőő lehet..ami meg gáz meg rosssz..azéért gondoltam h olcsóbb lenne saját fogat szépre megcsinálni és ha már az végleg tönkre megy arra rá a korona...mert azé összesen igy lehet 20 év lenne és sokkal jobb mint 10 év :P bár ez az én véleményem :)
2010. júl. 20. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!