Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Tényleg van olyan fogszabályzó...

Tényleg van olyan fogszabályzó már ami belül van és nem látszik? Mennyivel drágább a "simánál"?

Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Van olyan fogszabi amit teljesen átlátszó és tökéletesen rásimul a fogadra, tehát egyáltalán nem zavar, nem érzed. Mint egy korona, úgy kell ráhúzni és evésnél, fogmosásnál kivehető. Egy hátránya van, hogy nem állítható. Ez legutóbb még 10 ezer Ft-ba került.
2010. okt. 16. 20:47
 2/5 A kérdező kommentje:
És ez annyira használ mint a sima állandó?:ó
2010. okt. 16. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Persze, hogy ugyanannyira használ, csak mivel nem lehet húzni rajta, ezért minden alkalommal mikor egy normális fogszabinál húzásra kerülne a sor, ennél a fogszabinál újat kell csináltatni.

Találtam egy képet róla: [link]

2010. okt. 16. 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez nem az, amire te gondolsz. Te a neyelv felöli oldalrol feltett fogszablyozora gondolsz, ha jol ertem. Ez, ha mindket fogivvedre kell rakni, akkor olyan 800 e ft kürül kezdödik, hatar a csillagos eg. Raadasul tovabb kell viselni, allitolag jobban sebesit (gondolom a nyelvet), jobban zavar, stb. Sok jot meg nem hallottam rola. Sokat jartam utana, sokat vacilaltam, vegül en az atlatszo fogszabolyozo mellet döntöttem, most fogom majd felrkatatni. Akinel ilyet lattam, alig vettem eszre, hogy fent van es a vegere 4-500 e ft körül jövök ki... juhuuu :(
2010. okt. 16. 21:02
 5/5 A kérdező kommentje:

második: értem, igazából arra kéne h a hátul a fogaim ne dőljenek befelé

harmadik hozzászóló: hát akkor inkább a sima:D

2010. okt. 16. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!