Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha kicsi még a szuvas rész...

Ha kicsi még a szuvas rész miért nem nyúlnak hozzá?

Figyelt kérdés
Miért várják míg jól kilyukad?
2010. júl. 20. 14:48
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Mer ENNYI ESZÜK van :D
2010. júl. 20. 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:
95%

ezt ki mondta neked? ha fizetsz a fogorvosnak, betömi.

sztk-ban pedig ne várj semmi jót...

2010. júl. 20. 15:05
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Azért, mert több kárt okoznak vele, mint hasznot. Örülj neki, hogy ilyen lelkiismeretes a fogorvosod. Amikor kitisztítják a lyukat, kénytelenek az egészséges fogszövetbe is belefúrni, hogy biztosan ne maradjon szuvas rész a tömés alatt, hiszen akkor tovább romolna. Kis lyuk esetén ez jelentős és indokolatlanul nagy veszteséget jelent.
2010. júl. 20. 15:06
 4/5 A kérdező kommentje:

Oké érthető, hogy bele kellene fúrni az egészségesbe, de ha nagy a lyuk akkor is bele kell fúrni az egészségesbe, hogy rendesen kitisztítsák, és ha a kicsit nem tömik be előbb utóbb nagy lesz belőle, ami aztán végképp nagy veszteség.

Amúgy nem sztk, és nem csak egy fogorvos mondja, meg most itt is láttam ilyen kérdést, hogy azt mondták neki, kicsi még. Most legutoljára mikor voltam, talált az enyém is három kis lyukat, hogy az "ráér" én meg azt mondtam neki, hogy fogszabályozásra készülök és akkor betömte. Csak azt nem értem mi a fenének várni vele, ha már egyszer észrevették?

2010. júl. 20. 15:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem picit szuvas a fogam, ma mondta a doki hogy egyszerre megcsinálja mind a 4et.
2010. júl. 22. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!