Bölcsesség fogam mögötti íny rész mitől dagadt fel?
Figyelt kérdés
Talán erősen mostam? Mivel lehetne lelohasztani a duzzanatot? A bölcsességfogam már kint van, de mögötte az inny rész néha érzékeny szokott lenni.
A napokban Cataflam-ot szoktam szedni. Ha valami gyulladás keletkezett, az meggyógyíthat???
24/F
2011. márc. 17. 02:44
1/3 Salx Narval válasza:
Sajna az csak a fájdalmat enyhíti, nem tartalmaz gyulladáscsökkentőt.Kerüld a cataflam gyakori használatát, mert kikészíti a májadat, csak indokolt esetben szedd.Én ecsetelőt ajánlanék és gyulladáscsökkentő gyógyszert.Valamint óvatosan mosd az érintett részt, sőt amíg gyulladt, inkább ne is mosd, csak öblögess.Hogy konkrétan is mondjak valamit,Gingisol ecsetelő, ez kamilla és szegfűszeg olajat tartalmaz. Öblítőnek Dentalux, Elmex, stb.Erős gyulladásra, csak az orvos írhat fel gyógyszert, az enyhébbre jó bármelyik fájdalomcsillapító,amelyik gyulladáscsillapítót is tartalmaz és recept nélkül kapható.Ha többször előfordult már, én megnézetném egy fogorvossal, ő bizonyára a megfelelő szert írná fel és tanácsot is adna a probléma kezeléséhez.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! ;)
2011. márc. 17. 22:15
3/3 anonim válasza:
Kérdező, esetleg vissza tudsz emlékezni, hogy kb mennyi idő alatt múlt el? Ha igen, akkor mit szedtél rá? Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!