Ti mennyire alaposan tisztítjátok meg a fogaitokat fogszabályzósan?
Figyelt kérdés
Éjjel-nappal hordanom kell a gumikat. Azt a fajtát, amit én akasztok bele a fogszabályzóba. Ezt minden evés előtt kivenni, aztán evés után alapos fogmosás, majd vissza. Hogy lehet ezt hónapokon keresztül napi háromszor négyszer megtenni? Főleg nyilvános helyen? Vannak bevált praktikák?2019. dec. 16. 14:00
1/1 anonim válasza:
Hát, sajnos praktikáról nem tudok (pedig több, mint 3 évig volt fogszabályzóm), max annyi, hogy pár nap, vagy max pár hét után annyira megszokottá válnak ezek a mozdulatok, hogy gyorsan megvagy. De igen, hordj magadnál fogköztisztítót, és készülj fel lelkileg, hogy minden alkalommal, ha eszel valamit, ezt a macerát végig kell csinálni. Általában én mindig kerestem egy mosdót, lehetőleg olyat, ahol volt tükör. Mindig volt nálam fogkefe is. Illetve esetleg vegyél egy kis tükröt, pl. olyat, amivel suliban a geometriát gyakoroltuk. Az kényelmesen elfér a táskában, és néha nagyon jól tud jönni.
De egyrészt megéri, másrészt egy idő után tényleg fel sem fog tűnni, annyira megszokod. (Te és a környezeted is.)
Hajrá, kitartás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!