Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 30 évesen fogpótlás? Tapasztal...

30 évesen fogpótlás? Tapasztalatokat szeretnék kérni

Figyelt kérdés
Sajnos fiatal korom ellenére nagyon rosszak a fogaim. Hiába tömték foltozták terhesség alatt azt mondta a doki hogy nem nyúl hozzá... Terhesség alatt szinte az összes hátsó fogam letörött. Összesen 6-7 fogamat kellet húzni. Milyen fogpótlási lehetőségek vannak elfogadható áron? Sajnos nincs 2 millám fogakra. Kivehető műfogsorrol vélemény? Esetleg a műfogat be lehet építeni? Köszönöm a válaszokat
2019. dec. 14. 06:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez a mondat így a pontos:

"Ezért is döntöttem amellett, hogy akkor legyenek inkább koronák vagy hidak, mert ennek nincs sok értelme, hogy 2-3 évenként kb. 50ezer ft-okért mindig újra felépítgessék, aztán azok is eltöredezzenek megint."

Csak már kicsit belebonyolódtam az összegekbe, mert a fogfelépítések mellett tömtek is nekem pár fogat mindig, és első alkalommal 104ezret fizettem összesen, mert akkor több munka volt velük.

2019. dec. 14. 14:35
 12/14 anonim ***** válasza:

6-7 db foghiánnyal még véletlenül se gondolj kivehető műfogsorra.

Az implantátum olyan 180 ezertől kezdődik ,legalábbis Budapesten. Szerintem érdemes megfontolni,HA alkalmas vagy rá .Szájápolás,csontállomány stb terén .

A hidak árát lehetetlenség megmondani, nagy szórások vannak árban ,és minőségben is sajnos. Azt tudnod kell,hogy a híd sosem lesz végleges megoldás,és nem biztos,hogy sokkal olcsóbb ,ha azt is hozzáveszed,hogy 10-15 évente újat kell csináltatnod,és ezalatt a 15 év alatt is bőven lehet probléma vele . Én egy hosszútávú befektetésként gondoltam rá ,és eszerint döntöttem .

De nálam volt több lehetőség is,ha nálad csak a híd van,azt a fogorvos úgyis el fogja mondani,ő a szakember,ő tud igazán tanácsot adni .

2019. dec. 16. 17:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen támogatnám a fogorvosomat foganként cirkon implant árával 160+38 a fej +a korona de az már filleres tétel meg annyi csontom eltunt hogy nem is tudom lehetne e,gondolom 250E a csontpótlás foganként.Olyan 2-3millió volna a felso állkapcsom.Menni fog az egyfázisú implant és kész.

élre meno viták vannak kulfoldi fórumokon,menekulési válasza az egyik doktornak,hogy a dohányosoknak 50% a túlélése az implantoknak.A svájci doktor úr szerint ez alapból minden modern implantra igaz,amit az alveoláris csontba helyeznek.

Nekem ennyi elég is volt:

[link]

2019. dec. 17. 18:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is a beultetés a legjobb befektetés.Ha kell évek alatt 4-5szor is újraimplantaltatom majd az állkapcsom,mert nem szeretném kivehetovel leélni az eletem.
2019. dec. 17. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!