Mennyibe kerül mostanság egy fogszabályzó?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, és érdekelne körülbelül milyen árakra számíthatok? Úgy tudom 18 év felett sajnos ,ár nincs támogatás :/
A válaszokat előre is köszönöm!
2019. dec. 10. 13:58
1/4 A kérdező kommentje:
y tudom 18 év felett sajnos, nincs állami támogatás*
2019. dec. 10. 13:59
2/4 anonim válasza:
Hát nem olcsó, de az ár elég széles skálán mozog attól függően, hogy mit, hol, hogyan kell szabályozni. Látatlanban ezt elég nehéz megmondani. Elmész egy fogszabályzóshoz, megnézi és megmondja pontosan mennyi és mennyi ideig tart az egész. Ha nem felel meg nem kötelező elfogadni.
3/4 anonim válasza:
Én most lettem fogszabályzós.
Egy összegben fizettem az egészet, kb. 450 ezer ft mindenestül. (kezelési terv, rtg, maga a fogszabályzó, én a legolcsóbb fémet kértem (ennek is változó az ára).
De erre még rájön az, hogy amikor kontroll van fizetnem kell 10 ezret alkalmanként.
4/4 anonim válasza:
Mindkét fogsoromon van, 200.000 volt + havonta kezelési díj 5000Ft, amíg fenn van a fogszabályzó. Utána meg éjszakai retenciós készülék 20-50ezer körül lesz. Tehát nem olcsó dolog sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!