Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzás utáni retenciós...

Fogszabályzás utáni retenciós sín mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, amit éjszaka kell használni, és átlátszó műanyagból van. Szükségem lesz majd egyre, kb milyen árra számíthatok?

2019. dec. 1. 12:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
15 ezer fogìvenként. A nyelv felöli oldalon rögzített meg 25 ezer fogìvenként. Szerintem az utòbbi jobb. A kivehetős macerás, mindig ki kell venni meg berakni. Én ezt sosem szerettem használni. És mivel hébe hòba kimaradt, hogy berakjam, szépen lassan visszarendeződtek a fogaim. Ìgy ùjbòl fogszabályzòs leszek. És a végén a fix helybentartòt fogom kérni, ami évekig ott lesz.
2019. dec. 1. 12:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha neked visszarendeződtek olyan szinten, hogy újra kell az inkább azért lehet, mert a bölcsességfogaid nem lettek eltávolitva és összenyomták a fogíved.

Ennyire nem szokott drasztikus lenni, ha valaki párszor nem viseli..

2019. dec. 3. 17:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valóban. Lehet igazad van. Én nem vagyok fogorvos tehát én nem tudom. Most lesz újra fogszabályzòm, és a bölcsességfogaim maradnak, mind. Mert jòk egyrészt, másrészt korábban már az összes 4-es fogam kihùzták. Így el fog férni minden fog, már ami maradt.
2019. dec. 4. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!