Fogszabályzás utáni retenciós sín mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, amit éjszaka kell használni, és átlátszó műanyagból van. Szükségem lesz majd egyre, kb milyen árra számíthatok?2019. dec. 1. 12:05
1/3 anonim válasza:
15 ezer fogìvenként. A nyelv felöli oldalon rögzített meg 25 ezer fogìvenként. Szerintem az utòbbi jobb. A kivehetős macerás, mindig ki kell venni meg berakni. Én ezt sosem szerettem használni. És mivel hébe hòba kimaradt, hogy berakjam, szépen lassan visszarendeződtek a fogaim. Ìgy ùjbòl fogszabályzòs leszek. És a végén a fix helybentartòt fogom kérni, ami évekig ott lesz.
2/3 anonim válasza:
Hát ha neked visszarendeződtek olyan szinten, hogy újra kell az inkább azért lehet, mert a bölcsességfogaid nem lettek eltávolitva és összenyomták a fogíved.
Ennyire nem szokott drasztikus lenni, ha valaki párszor nem viseli..
3/3 anonim válasza:
Igen, valóban. Lehet igazad van. Én nem vagyok fogorvos tehát én nem tudom. Most lesz újra fogszabályzòm, és a bölcsességfogaim maradnak, mind. Mert jòk egyrészt, másrészt korábban már az összes 4-es fogam kihùzták. Így el fog férni minden fog, már ami maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!