A sote szájsebészet (Mária utca) tényleg jó?
Régen sok horrorsztorit hallottam a klinikákról, hogy csak akkor menjen az ember, ha haldoklik.
Most magánorvossal nagyon feljártam, sürgős megoldás kellene még karácsony előtt, ezt làtom a legjárhatóbbnak.
A google vélemények biztatóak, a fészesek is, de azok nem frissek, ahogy láttam, inkább régebbiek.
Valakinek van aktuális tapasztalata? Egyáltalán milyen a hely? Azt tudom, hogy sokat kell várni, ha nem időpontra megyek. Azt mondhatom, hogy én azt szeretném, hogy ne rezidens vájkáljon a számban? Vagy ezt nem illik?
Egy nagyon komoly szájsebészeti központ a Mária utcai.
"Azt mondhatom, hogy én azt szeretném, hogy ne rezidens vájkáljon a számban? Vagy ezt nem illik?"
Elmész a Semmelweis Egyetemre tb-alapú ellátást kérni, de őfelségének csak olyan nyúljon a szájába, akinek legalább "prof" van a neve előtt?
Nem, én magánrendelésre mentem, ahol drága pénzért szrt se csináltak, de legalább kaptam egy beutalót, hogy menjek nyugodtan a Mária utcába.
Mivel a fogorvos lepattintott, hogy ez komolyabb szájsebészeti dolog, engedtessék meg a feltételezés, hogy jobban járnék egy tapasztaltabb orvossal, ne rajtam gyakorolgassanak.
De köszönöm az indokolatlan gúnyt, főleg, hogy pontosan erre irányult a kérdésem. Egy egyszerű nem is megtette volna (pláne, hogy azóta már megjártam és tisztában vagyok vele, hogy nem kérdeznek semmit, ergo nincs lehetőség orvosválasztásra... és erre lettem volna kíváncsi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!