Mennyi idő volt még megszoktátok a fogszabályzòt? És mennyi ideig volt nektek fent?
Az előző válaszoló azért kicsit torzit.
Valóban igaz, hogy az elején amíg nem szokod meg, de később is néha feltudja szabdalni a szádat a fogszabályzó...de épp ezért kapsz fogszabályzó viaszt.
Tépsz egy darabot, rárakod a brekketre vagy épp arra ami vág és probléma megoldva.
Rugó nekem is volt. Nincs gond vele, az a dolga, hogy két fogak közötti távolságot eltolja. Ha az vág, akkor arra is raksz rugot.
A kaja felszeletelés az alapból ajánlott. Én a végefelé nem kiméltem. Brekket sosem esett le. Egyszer volt az, hogy a drótot eltörtem rágás közben:D Viszont akkor amíg tudtam visszahelyeztem a brekketre és megvártam a következő alkalmat.
Amúgy néha tényleg nem egyszerű a fogszabályzó jelenléte. Sokszor utáltam, főleg akkor amikor kéthavonta kellett állitani rajta..akkor 3-4 napig olyan volt mintha újra felrakák volna.
Mindenesetre örülök, hogy az lehettem, így végre normálisan állnak a fogaim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!