Ha van fogszabályzóm és megyek meghúzatni azért fizetni kell? :S
Nem fogat húzatni megy, hanem fogszabályozót aktiváltatni. :)
Ha SZTK-ba jártok, akkor nem kell, ha magánhoz, akkor kell. De gondolom ha magánhoz járnátok, akkor tisztáztátok volna az elején az aktiválás díját, mivel elég eltérő szokott lenni orvosonként. :)
Első vagyok,gyorsan olvastam,azt hittem fogszab felhelyezése előtt kell kiszedni fogat.
Miiiiiiii?Én magánhoz jártam és nem kellett érte fizetni?Van olyan orvos,akinek van pofája ezért havonta fizettetni?Akkor keress másikat sürgősen! :)
Tényleg nem vitázni akarok, de a magándoki az magándoki, nem nézi, hogy ki hány éves. :)
Lehet, hogy te szerencsés voltál és tök jó dokit fogtál ki, de egyáltalán nem az a jellemző, hogy magánrendelésen néznék, hogy ki hány éves. Mivel ha nincs szerződésben az OEP-pel, semmilyen pénzt nem kap a betegért, tehát nyilván nem fog a saját számlájára gyógyítgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!