Mennyire fáj a foghuzas, és az erzestelenites? Múlt héten begyulladt egy letört fogam, elmentem dokihoz és antibiotikumot írt hogy lemenjen a gyulladás. Holnap húzzák ki de nagyon félek rettegek. Valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
2019. nov. 19. 21:43
1/3 anonim válasza:
37 vagyok. Nem vagyok annyira kemény de simán kibírom. Nem kellemes de fel kell készülni rá. Ha gyulladt és gennyes az jobban fáj. Ha a doki rossz akkor rosszul érzéstelenít és akkor eléggé fáj de ilyenbe még senki nem halt bele.
A dokit kérd meg hogy adjon duplát és várd ki amíg hat. Ha elébb hív be akkor kérd meg hadd maradj még kicsit mert még nem érzed eléggé zsibbadtnak.
2/3 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ. Ügyes e a fogorvos, vagy nem, melyik fog, hány gyökere van, stb. Nekem már húztak ugy, hogy észre se vettem, meg úgy is, hogy elájultam a fájdalomtól. Az első esetnél profi, férfi fogorvos csinálta, a másiknál egy fiatal, ügyetlen nő.
3/3 A kérdező kommentje:
Magan dokihoz járok, és szajsebesz is. Elég ügyes. Remélem nem fogom érezni
2019. nov. 19. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!