Te elkezdenétek szedni az antibiotikumot? (fog gyulladás)
Pár napja begyulladt egy gyökérkezelés alatt álló fogam.Kiszedték az ideiglenes tömést, áttisztították, raktak bele gyógyszert.Nem fáj, nem vagyok bedagadva meg semmi, csak 3 napja hőemelkedésem van, 37 és 37,5 között mozog.Azóta meg össze is szedhettem vmit,mert a gyomrom is fáj, szédülök, meg begyulladt mára a torkom.Kaptam dalacint, arra az esetre ha lázam lenne vagy nagyon szarul lennék. Ti elkezdenétek szedni? Vagy felesleges?
Amúgy nem érzem magam nagyon jól, de nem tudom mennyi köze van a fogamhoz.Kedden megyek vissza a fogorvoshoz, de holnap fel akarom hívni.
Szia sorstárs.
Dalacin..szar gyógyszer. Két hete írták fel, nekem a bölcsesséfogam miatt.
Hát bevettem ugye napi háromszor kell..a reggelivel és a délivel semmi bajom nem volt, de az esti...szorított a mellkasom, úgy éreztem gombóc van a torkomban..fél órát ültem az ágy szélén levegő után kapkodva.
Aztán a papíron nem találtam ilyen mellékhatást, de utána néztem a neten..hát többen is írták ezt a szorító érzést.
Abbahagytam.
És láss csodát ..azon kívül hogy két napig hasmenésem volt mert a gyomromat is tönkrevágta már három szem semmi bajom nem lett. Feleslegesnek tartottam mérgezni magam..magától rendbejöttem enélkül is .
Antibiotikumot akkor szedjél,ha orvos írja fel .Akkor azt végig is kell szedni. Idő kell amig az ilyen gyógyszerek kifejtik hatásukat .Ebből különböző erősségek vannak .
Már 3 hete járok hasonló problémával .A gyógyszer nem hozta a várt eredmény,többet meg nem szabd belőle beszedni .
Így hát a fog íny megvágásával nyomkodták ki a gennyet .
Nekem is kedden kell menni,és talán be is tömik a lyukat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!