Mennyibe kerül kb a fém fogszabályzó alulra és felülre?
Kellesz majd fogszabályzó ezért kérdezem.Hány percig tart a felrakása alulra felülre,a mintavételnek mi a menete és hány percig tart?Felrakása után hány napig fog fájni?Köszi a válaszokat.
19/L
hogy mennyibe kerül az attól függ hol laksz. Szerintem 130-150e ft / állkapocsért már tudsz fém fogszabályzót venni pesten.
A mintavétel úgy müködik, hogy kipeckelik a szád, beletesznek egy habszivacs szerű dolgot és egyből kitágul, elárasztja a szádat..Én nagyon bepánikoltam miatta, annyira hogy eszembe se jutott az orromon levegőt venni..a számon meg nem tudtam.:DDD Szánalmas volt, de túléltem. Alsó fogsor levételnél már nem volt ilyen problémám mert tudtam mire számitsak.
A fogszabályzó felrakása kb 15-20perc. kapsz ragasztot a fogadra, ráteszik a brekketet majd rávilágitanak valamivel, hogy fixálja a ragasztást.
Felrakása után 2-3napig elég erős diszkonfort és feszülő érzésed lesz. Ezek azok a napok amikor megbántad az egész procedurát. ilyenkor csak pürét tudsz enni. kb 3nap után már jobb a helyzet de továbbra is érzékeny lesz a fogad.
Én 1hét után tudtam normálisan kajálni de csak a hátsó fogaimmal. Az elsőkkel nem, azokat fél évig nem is tudtam használni annyira érzékeny volt, de ez elméletileg speciális eset volt..másnál ez nem jellemző.
nekem csak felül van,és ott két részletben fizettünk 70-70e forintot a fogorvosnak.
hozzáteszem, hogy ő a város legjobb fogorvosa, és ki kellett húzni 2 fogamat hogy elférjen a többi.
a folyamat kb 1 év, utána másfél év amíg éjszakaival szabályozza a fogakat ezt fokozatosan kell elhagyni, hogy a fogak hozzászokhassanak a helyükhöz. így hogy naponta , hetente 1 éjszaka, havonta 1, két havonta egy, stb... de ezt majd az orvos megmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!