Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogbeültetés után baj hogy...

Fogbeültetés után baj hogy nem veszem be a doki által javasolt Apranaxot?

Figyelt kérdés
Ma délután történt, ki is váltottam, de nem fáj annyira hogy bevegyem. Viszont a gyulladásgátló hatása miatt tényleg kell? Túl sok a mellékhatása..

2019. nov. 15. 22:47
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Az apranax egy tok gyenge gyogyszer nulla mellekhatassal
2019. nov. 15. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem fáj, akkor nem muszáj bevenni. A gyulladáscsökkentésnek meg akkor van értelme, ha van gyulladás. Gondolom, hogy neked nincs. Akkor meg minek rá gyógyszer?
2019. nov. 15. 23:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Bocs, félreolvastam, most láttam, hogy gyulladásgátló, nem gyulladáscsökkentő, bár gondolom, az is egyben, mint minden fájdalomcsillapító. :)

A mellékhatása meg épp annyi lehet, mint bármilyen más gyógyszernek, úgyhogy én emiatt nem ijednék meg. Gondolom nem ez az első alkalom, hogy valamire fájdalomcsillapítót veszel be. A nem vényköteles szereknek is rá van írva a papírjára, hogy egymillióból egy embernél halált okoz, mégis gondolkodás nélkül eszik az emberek, mint a cukorkát. :D

2019. nov. 15. 23:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem fáj, és egyre jobbnak érzem- négykor csinálták.Gyulladás nem volt, csak hogy megelőzésképpen érdemes-e, ebből a szempontból- hogy azt megakadályozná-e..
2019. nov. 15. 23:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Szedd be!
2019. nov. 15. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!