Húztak már egy fogat valakinek?
Mégis milyen orvos az olyan, aki gyulladt fogat húz? Pszichopata?
Egyszer jártam így, be volt gyulladva, úgyhogy az a bikányi érzéstelenítő SEMMIT sem hatott! Mondtam, h érzek mindent, de lesz*rta. Az az állat ÉLVE KÍNZOTT MEG! (Hazáig sírtam, pedig voltam vagy 24 éves és nem vagyok egy gyenge, besz*ri pitsa)
Évekik kerültem a fogorvosokat emiatt a szitu miatt. Aztán rájöttem, h nem elég menni egy SZTK-s senkiházi, életunt b*aromarcúhoz, hanem ha megteheted vmi fizetős, magán, klassz helyre kell menni, kivéve, ha bírod és igényled a fájdalmat! :D
A jobbak először antibiotikummal lehúzzák a gyulladást, és csak aztán kezeli a fogsorod!!!!!
Bátor vagy, ha ezt így bevállalod, de pelust vigyél, és most kicsit sem túloztam!!!
Várjatok. Nem a fogam gyulladt ( volt már olyan hogy begyulladt fogat huztak ki nrkem magán úton).
Itt a kornyező szövet, az iny gyulladt és fáj a fognál.
Akkor is kell antibiotikum meg gyulladáscsökkentő!
Utána húzza csak ki. Legalábbis a jó orvos!
Gondolom milyen állapotban lehet ha már mozog a fogad...hatni nem nagyon fog az érzéstelenítő.
Nekem sok fogamat kihuztak, ket esetnel nem hatott az erzestelenito, engem is konkretan elve kinoztak meg. Az elsonel bogtem hazaig, a masodikon hamar tultettem magam.
Volt egyszer kicsit gyulladt fogam, amibe nem hatolt be az erzestelenito. Tomott fog volt, tomest kellett cserelni, mert beszuvasodott alatta. A doki nem akart tobbet adni, mert elmondasa szerint rengeteget adott. Igy mondta, hogy akkor most szoritsam a szeket, amig atfurja a fogat. Aztan belulre szurt meg egy adagot, igy zsibbadt el vegul normalisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!