Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért fáj így a gyökérkezelt...

Miért fáj így a gyökérkezelt fogam?

Figyelt kérdés
Egyik percről a másikra elkezdett fájni. Nem tudom mennyit számít, be volt kapcsolva a ventilátor pont rám fújta, talán a huzat miatt. Kikapcsoltam a ventillátort, este volt már, kimentem, fogat mostam, visszajöttem leültem és utána már nem fájt. Nem értem... múltkor pl. csak akkor múlt el a fájás ha gyógyszert vettem be rá. Ötlet?
2010. júl. 17. 23:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha csak egy pillanatra fájdult meg akkor előfordulhat, hogy a huzattól, a gyökérkezelt fogak néha meg-megfájdulnak.

Nekem is fáj az egyik méghozzá eléggé, szóval ez tuti nem ugyanaz, mint amilyen neked van. Ha tartósan nagyon fáj akkor van a bibi.

2010. júl. 18. 00:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha egy gyökérkezelt fog fáj, akkor az be van gyulladva. Menj el vele fogorvoshoz, mert most még újratömhető, de ha halogatod, akkor ki kell majd húzni.
2010. júl. 18. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!