Iszonyatos bölcsesség miatti fájdalommal mit tudok csinálni? Elviselhetetlen.
Figyelt kérdés
Még nincs kinőve és olyan tasak van az ínyen, lehet rossz irányban nó, de mát nem bírom, annyira fáj.
Orvoshoz nem tudok menni, mert nem engedik anyámék és falun azonnal beköpnek neki. Nem vicc. Azt is jelentik, hogy "nem köszönt", akkor is, ha nem találkoutunk, plusz egyszer szöktem el nőgyógyászhoz, előbb tudta, mint hazaértem, mert jelentették. Nem túlzom el.
2019. okt. 17. 18:48
11/11 szamo77db válasza:
Nekem a bal alsó bölcsességfogam vízszintesen, fekve hozzánőtt az állkapocs csonthoz. Kihúzni nem lehetett, hiszen össze volt nőve a csonttal. RTG készült, a szájsebészetre küldött a fogorvosom. Ott dupla adag Lidocain után felvágták az ínyem és a fogat szétfűrészelték a csonttól. Nem éreztem semmit. Valahogy neked is el kéne menni a fogorvosodhoz és rendbe tetetni a fogadat. Amúgy nem értem a szüleid hozzáállását...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!