Iszonyatos bölcsesség miatti fájdalommal mit tudok
csinálni? Elviselhetetlen.
Figyelt kérdés
Még nincs kinőve és olyan tasak van az ínyen, lehet rossz irányban nó, de mát nem bírom, annyira fáj.
Orvoshoz nem tudok menni, mert nem engedik anyámék és falun azonnal beköpnek neki. Nem vicc. Azt is jelentik, hogy "nem köszönt", akkor is, ha nem találkoutunk, plusz egyszer szöktem el nőgyógyászhoz, előbb tudta, mint hazaértem, mert jelentették. Nem túlzom el.
(aranyos lett így, hogy kimaradt a fog) de nem vicces, ez nagyon nagy baj! muszáj elmenni a fogorvoshoz - mi az, hogy nem engedik? ne törődj vele, menj el- ez kibírhatatlanná tud válni és a gyulladt tályog ráhúzódhat a nemes szervekre -szívre stb. Menj el holnap.
2019. okt. 17. 18:57
2/11 anonim válasza:
Pedig muszáj lenne az orvos szerintem... De miért nem engednek? Komolyan képesek végignézni, ahogy kínlódsz? :( Átmenetileg segíthet a fájdalomcsillapító, de lehet az sem fog. Valahogy próbáld rávenni őket.
2019. okt. 17. 19:01
3/11 anonim válasza:
A szülők ellenére is tedd, ami helyes: menj el fogorvoshoz holnap. A hétvégét nem biztos hogy így kibírod. Belázosodhatsz, feldagadhat az arcod, a gyulladás átterjedhet a csontokat, arcüregre és sajnos mehet lefelé is, a szív és az emésztőrendszer irányába.
2019. okt. 17. 19:05
4/11 A kérdező kommentje:
Mert hogy nekik is fáj a foguk, meg csak eltúlzom, meg ép fogat nem fogsz kihúzatni... Meg nem hiszem el ezt, kamuzol, meg biztos gyógyszerfüggő vagy...
Meg majd elmész szünetben.
2019. okt. 17. 19:08
5/11 A kérdező kommentje:
Apámnak szét vannak rohadva a fogai, ilyan hangokat ad ki evés cínszó alatt, hogy elhányod magad.
Meg kiskorunkban nekünk sem kellett fogat misni, csak "ha mész valahova", de akkor is olyan jó 10 másodperceset, vagy rád szókatk, hogy ne mosd annyit.
2019. okt. 17. 19:11
6/11 anonim válasza:
Nekem azért kellet kihúzni, mert nem fért el, tolta az egész fogsort. Ez nem játék, menj el orvoshoz; és egyébként is minden esetben, ha szükséges! A megjegyzéseiket hagyd figyelmen kívül..
2019. okt. 17. 19:44
7/11 A kérdező kommentje:
Lehet az lesz, hogy lesz, hogy elmegyek, aztán max. utólag miegtudják, akkor nem tudnak mit.
Elviselhetetlen, már bevettem délután kb. 4 fájdalomcsillapítót, de semmi, nem használ. Próbáltam öblögetni gyulladáscsökkentő szájvízzel, semmi.
Amúgy lehet már a többit is nyomja, azért ez a pokoli fájdalom vagy nem tudom.
2019. okt. 17. 20:45
8/11 anonim válasza:
jaj, olyan rossz ezt hallani. Holnap menj el! És gyógyulj meg.
2019. okt. 17. 20:50
9/11 anonim válasza:
Majd írj, mit mondott a fogorvos!
2019. okt. 17. 21:27
10/11 anonim válasza:
Szegénykém, nagyon sajnálom, hogy ennyire primitív szülőket kaptál (nem rosszindulatból írom, nagyon szomorú, hogy ilyenek). Az egészséged nem játék, és ehhez a fogaid is hozzátartoznak. Jól mondták páran, egy fogászati gócból a "csak kellemetlen" jelenségek mellett (szájszag, fájdalom, esztétikai hiba) nagyon komoly problémák lehetnek, pl. szívbillentyűgyulladás. Akkor is, ha a szüleidnek (eddig) ilyen éppen nem alakult ki, az nem garancia semmire. 18 éves kor alatt TB alapon is elmehetsz fogászatra. Kérlek tedd meg, akkor is, ha a szüleid zabosak lesznek, ezt sajnos fel kell vállalni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!